Jótékonysági árverés

Az Eötvös Utcai Alapiskola jótékonysági árverést szervez, amely keretében Priskin Tamás 24-es számú, dedikált meccsmeze kerül „kalapács“ alá. A mezt a 67-szeres magyar válogatott csatára, iskolánk volt diákja, Priskin Tamás nálunk tett utolsó látogatásakor hozta magával. A mezt aláírásával tette még értékesebbé, árverésre ajánlotta fel, és az árverésből befolyt összeget volt iskolájának ajándékozta. Az ajándékot szívből köszönjük, s a licitből befolyó bevételt az Eötvös Utcai Alapiskola fejlesztésére fordítjuk majd.
Az árverés 2023. november 27. (hétfő) 18,00 órától 2023. december 22. (péntek) 20,00 óráig kerül megrendezésre ezen az oldalon. Az árverés a https://www.facebook.com/eotvosutcaialapiskola felületen indul és licitálni a bejegyzés alatti „kommentben“ lehet majd. Priskin Tamás dedikált meccsmezének kikiáltási ára 100 euró, és a licit 5 eurónként emelkedik.
Felajánlásra kerül még két aláírással ellátott futball-labda is, amelynek kikiáltási ára 30 euró, itt a licit 2 eurónként emelkedik.