Halloween Eötvös Módra🎃

Az idei Halloween Eötvös Módra eseményt egy fantasztikus énekkel indítottuk Takàcs Viktòria, 6. osztàlyos tanulò előadàsàban, majd Michael Jackson Zombie táncával folytattuk. 👽💀Ezt egy rendhagyó történelmi betekintés követte. Ezek utàn kezdetét vette a várva várt rémisztő jelmez- és sminkverseny.
Az eseményen különböző állomások között vándoroltak a csapatok. A gyerekek a Kincskereső túrán visszaszerezték a királyságot a sötétség harcosaitól, a Kézműves teremben szellem-, és tökdíszkészítés folyt.
Idén egy új állomást ismerhettek meg a gyerekek, ez nem más volt, mint a szabadulószoba. A Láthatatlan Kiállítás bevezette látogatóit a teljes sötétségbe, ahol tapogatni kellett mindennapi és kevésbé mindennapi, kellemetlenebb dolgokat is. A közös ügyességi játékok között volt liszt továbbadása, lufipukkasztás, székfoglaló és élő múmiatekerés.
Programunkra idén 125 felsős tanulónk jött el szüleik óriási támogatásával. Közülük 15 lelkes szervező segített megvalósítani és színesíteni a programokat.
Angoltanáraink kiemelten fontosnak tartják a célnyelvi kultúra megismertetésén keresztül közelebb hozni és megszerettetni az angol nyelvet a gyerekekkel. A játékok és programok megélése és szervezése nagyszerű közösségépítő és személyiségfejlesztő hatással bírt.
Tanulóink nagyon jól érezték magukat🤩A következő képek és videók meséljenek tovább🎃👻🥳
Trick or treat mindenkinek🍭🤡🎃