,,Örökös Boldog Iskola”

Az Eötvös Suli elnyerte az ,,Örökös Boldog Iskola,, címet
A boldogság és az életminőség fontosságágnak elismeréseként iskolánk méltán büszkélkedhet, hogy elnyerte az ,,Örökös Boldog Iskola,, címet! Az ,,Örökös Boldog Iskola,, cím nemcsak az iskola vezetőségének és tanárainak elismerése, hanem az egész közösséggé. Szülők, diákok és az iskolai személyzet közös erőfeszítéseiből született meg ez az eredmény. A mi iskolánkban a boldogság nemcsak egy álom vagy cél, hanem egy életforma és egy elkötelezettség. Az idei tanévben is azon leszünk, hogy segítsük a diákokat abban, hogy megértsék a boldogság forrásait és alkalmazni tudják azokat a mindennapi életükben.
Szeptemberi Boldogságórák –Hála
Szeptember a megérkezésről, az elindulásról, a csapatépítésről és a hála gyakorlásáról szól a boldogságórákon. A hála rendszeres gyakorlása nagymértékben növeli örömérzetünket, hiszen segít abban, hogy a minket körülvevő pozitív dolgokat kiemeljük.

A boldogságórás tevékenységeket a szeptemberi hónapban egy-egy nevezetes naphoz is kötöttük / A gyermekek világnapja, a Boldogság világnapja, Európai autómentes nap, A népmese napja/így az egyéni, társas és társadalmi jóllét pozitív változásához és fenntartásához a mi csoportjaink is hozzájárultak.